Ik wil graag mijn abonnement opzeggen, hoe doe ik dat?

Login op uw Jouwebhosting klantenpaneel. Ga naar het diensten tabblad . Kies bij het product achteraan de drie bolletjes > bekijk details. Daar ziet u vervolgens "Vraag opheffing aan".

LET OP : Indien u een domein opzegt. Gaat deze direct in quarantaine. Het domein is dan niet meer te verhuizen. Als u uw hostingpakket opheft dan is het dus ook direct niet meer mogelijk hier nog gegevens vanaf te halen. Ook backups kunt u dan niet meer bij. Wij bieden ook geen creditaties voor domeinnamen aangezien deze onder maatwerk producten vallen.