Google verificatie TXT record

Als u bijvoorbeeld uw emails wilt doorsturen naar uw Gmail account dan kunt u dit aanvragen bij Google.
Voor sommige services vereist Google echter om eerst te bevestigen dat u de eigenaar bent van de domeinnaam.
Dit doen ze door het controleren van een TXT record in de DNS zone file.

U kunt dit TXT record toevoegen in uw Directadmin paneel onder > DNS Management
Daar maakt u het TXT record aan en plaatst de verificatie tekst zoals Google deze voorschrijft.

Na het opslaan is het binnen 24 uur beschikbaar voor Google.