Ik wil graag mijn abonnement opzeggen, hoe doe ik dat?

Het enige wat u moet doen is controleren of automatische verlenging voor het desbetreffende product uitgeschakeld is.

Klik op de categorie van uw product bij 'Mijn Producten'. Vervolgens op de pijl naar rechts indien dit om een domeinnaam gaat of op het vergrootglas. Hierna zie u naast Automatische verlenging 'Aan' ofwel 'Uit' staan. Indien hier automatisch verlenging aan staat dan wordt het product automatisch verlengd op de verloopdatum.

Automatische verlenging kunt u met een klik op de muis uitschakelen, hier zijn geen formulieren of iets dergelijks voor nodig. Automatische verlenging staat overigens standaard uit, tenzij u dit ooit zelf heeft aangezet.

Als automatische verlenging uitgeschakeld is, wordt het product op de verloopdatum automatisch opgezegd.

Per direct

U kunt ook direct opzeggen. Login op uw Jouwebhosting klantenpaneel. Ga naar het product waar het om gaat op het vergrootglas of " > " teken. Daar staat  indien het om een domein gaat "Opzeggen" bij, en voor hosting pakketten "Opheffen".

LET OP : Indien u een domein opzegt. Gaat deze direct in quarantaine. Het domein is dan niet meer te verhuizen. Als u uw hostingpakket opheft dan is het dus ook direct niet meer mogelijk hier nog gegevens vanaf te halen. Ook backups kunt u dan niet meer bij. Wij bieden ook geen creditaties voor domeinnamen aangezien deze onder maatwerk producten vallen.