Hoe upload ik mijn website of andere bestanden via FTP?

Download eerst een FTP programma, dit kan via deze link. Hieronder vindt u informatie over hoe u met FileZilla te werk gaat.

Stap 1

Open uw FTP programma en vul uw FTP host, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze heeft u per e-mail ontvangen bij kopen van uw hostingpakket. De FTP poort is altijd poort: 21

Stap 2

U ziet nu twee vensters. Het linker venster is uw eigen computer, het rechter venster is uw webhosting account. LET OP Dubbel klik in het rechter venster op "Domains". Niet hier public_html kiezen aangezien dat een snelkoppeling is naar het gratis subdomein welke u krijgt bij uw hostingpakket.

Stap 3

Dubbelklik in het rechter venster op de domeinnaam waar u naar wilt uploaden.

Stap 4

Dubbel klik op "public_html".

Stap 5

In het linker venster kunt u naar een map op uw eigen computer gaan. U kunt bestanden en mappen uploaden door deze te slepen naar het rechter venster.